|
|
|
|
||||||||||
|
|
![]() |
![]() |
||||||||
![]() |
|
|||||||||
|
|
|
|||||||||
![]() |
|
|||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
||||
|
|
||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Üye
Tesekkür: 14
Tesekkür almis: 68 -> 14 konu
|
Ausbildung als Fachkraft für Kurier-,Express- und Postdienstleistung
Merhaba arkadaslar,
gecen Deutsche Post'a bewerbung yazdim Meslek icin,Cuma günü mektup geldi Einstellungsteste cagiriyorlar acaba aranizda bu meslegi yapan varmi? yardimci olabilirlermi ne gibi seyler soruyorlar ve en önemlisi Vorstellungsgesprächde ne soruyorlar ? acikcasi Deutsche Post'a öylesine bewerbung yazdim benim quali. hauptabschluss var ve bunlarda hauptschulabschlusslu birini ariyordular yazim dedim ama misal sordular neden Deutsche Post'u sectigimi sizce ne söylim Persembe günü sabah Einstellungstest var yardim ederseniz sevinirim |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
Tecrübeli Üye
Tesekkür: 108
Tesekkür almis: 165 -> 42 konu
|
Bende bunun meslegini yapiyorum, dersler biraz agir ilk sene einstellungstest yapmadim ben ufak bir unternehmen de yapiyorum diye o yüzden bu soruyu cevablandiramiyacam ama ilerisi icin ideal bi is cünki Kurrier isi hayatta ölmez. dogru secim yapmissin
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Konuyu acan
|
gerci ben secmedim
bi kiza sordum ausbildung yeri varmi posta aliyor dedi bewerbung yazdi benim icin ben sadece gönderdim bakalim internetten arastirdim einstellungstest kolaymis korktugum sey vorstellungsgespräch negibi sorular bekliyor beni hic bilmiyorum hayatimda sadece bikere vorstellungsgespräch yaptim o yüzden hayirlisi |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Tecrübeli Üye
Tesekkür: 108
Tesekkür almis: 165 -> 42 konu
|
hmm vallaha benim vorstellungsgespräch yokdu dedigim gibi ama cevremdekilerden duydugum kadari ile bunlari soruyorlarmis:
Neden bu meslegi sectin? Neden bizim Sirketi secti? Meslegini nasil düsünüyorsun? bunlari soruyorlarmis diye duydum ama dogru mu bilmiyorum ama cok iyi bi secim yaptin daha dogrusu kiz senin icni yapmis :-) post isi hayatta ölmez, tamam kisin yagmurda güzel olmuyor ama gerekli schutzlar var yani disin su icin kuru kaliyor ve ileride iyi bi is imkahani da olur bence, ve bu board da okudugum bi konu vardi saati 9,85€ olmasi lazim briefzustellerlerin. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Konuyu acan
|
azmis maasi usta ama neyse kolay olsunda...
o sorulari simdiden düsüneyim biseyler hmm duyduguma göre öyle 8 saatlik is de degilmis sana mektuplari veriyorlar bi bölge veriyolar mektuplari dagittinmi isin bitti benim bildigim neyse tesekkürler yardimin icin |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Tesekkür: 2
Tesekkür almis: 11 -> 8 konu
|
slm kardes bende bu isi yapiyorum sana sunlari soruyorlar wie stellen sie sich den alltag vor? sie sind sich bewusst dass die arbeit als briefzusteller ein knochenjob ist und sie diese ausführen können? okadar zor birsey degil merak etme önce bir calisirsin sonra senle tekrar konusurlar nasil di diye sende zordu ama güzeldi aufjedenfall yapmak istiyorum dersin...
hadi simdikten allah yardimicin olsun basarirsin insallah |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Konuyu acan
|
usta ben simdi bu isi dogru düzgün bilmedigim icin
"Wie stellen sie sich den alltag vor?" bunu nasil cevapliyacagimi bilemiyorum acaba sen hatirliyorsan sen vorstellungsgesprächde ne dedigini buraya yazabilirmisin bi mahsuru yoksa simdiden tesekkürler |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Tesekkür: 587
Tesekkür almis: 55 -> 12 konu
|
ich bin im ersten lehrjahr, einen besseren job als zusteller gibts meiner meinung nach,
ich hatte einen eintellungstest, lief ziemlich gut und so um die 15 min, Fragen hmm... Wieso trägtman bei der DPAG einheitliche Kleidung bzw. Uniformen?! Wieso sind sie der richtige für den job, ben dedim, da ich gerne mit Fremden leuten arbeite und in kontakt gehe und es mag in der frischen luft zu arbeiten , so sachen halt.... Ist eigtl ziemlich einfach... Viel Glück |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Konuyu acan
|
sagolasin usta cok yardimci oldun ben o sorulari bari ezberliyeyim aynisini bende sorarim
soru sormamak kötü tabi... duydugma göre 16 bundesländer mit haupstädte geliyormus einstellungstest de onlari ögrendim bile dreisatz falan biliyorum zaten insallah fazla kisi olmaz nekadar cokk kisi olursa okadar az alinma sansim olur tabi ama yinede yarin sabah gidiyorum.... bu isi yapan baska arkadaslar varsa ve yazarsa sevinirim ausbildung cok önemli benim icin ya |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Konuyu acan
|
evet arkadaslar bugün einstellungsteste gittim kolaydi gercekten ama cok soru vardi ya 1bucuk saate anca bitirdim matematik cogunluktu
hayirlisi eger testin sonucu iyi olursa mektup göndercekmisler..vorstellungsgespräch icin ben 1-2 ay önce kadina mail atmisdim daha bos yer varmi diye kadin dedi 4 von 12 plätze sind noch frei bugün einstellungsteste sadece 3 kisiydik ![]() hadi insallah alinirim yaw meslek ögrenmek istiyorum |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Üye
Konuyu acan
|
Arkadaslar
mektup geldi....Carsamba sabah Vorstellungsgespräch var ama kagitta vorstellungsgespräch yazmiyor Interview yazio aynisimi acaba ?! |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Tecrübeli Üye
Tesekkür: 718
Tesekkür almis: 235 -> 113 konu
|
Evet aynisi. Sana kolay gelsin insallah Interview basari ile gecersin. Bol sanslar.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yeni Üye
Tesekkür: 336
Tesekkür almis: 12 -> 6 konu
|
Slm Bilader,
Vorstellungsgespräch in nasil gecti, benimde haftaya var eistellungstest ne gibi sorular geldi yardimci olursan sevinirim hayirli günlerr |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye
Konuyu acan
|
sagolun arkadaslar ama almadilar beni
1-2tane okul abrechen yaptim diye herhalde usta bende 2 saat sürdü 4 kisiydik önce gruppengespräch post'danda 4 kisi önümüzdeydi ortada kadin vardi o hep konustu zaten iste gruppengespräch 1 saat sürdü sirayla iste soruyolar erzählen Sie was von uns konusduk iste sirayla sonra einzelgespräch vardi yarim saat sürüyodu benden önce biri girmisti onu bekledim yarim saat sonra ben girdim iste cok kazik sorular sordu ya neden okul degistirdim hangi fachlarda iyidin sence niye basaramadin okulu neyi degistirmek istersin zamani geriye alabilsen 10 sene sonra kendini nerde görüyorsun vesaire... görende memlekete basbakan seciyolar sancak sana bol sans usta |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yeni Üye
|
Belkide Hakkinda böylesi HAyirliymis Usta,
bakalim benimde Test iyi gecti diye bilirim Ende April cagircaz dediler eger testi kazanirsak. Valla Vorstellungsgespräch de ne yapcam keine Ahnung. Haklisin sanki basbakan sececekler sonucta binevi postacilik mektubumu dagitamicaz öyle deglmi. Neyse hayirlisi bakalim :-)) |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Üye
Tesekkür: 7
Tesekkür almis: 7 -> 5 konu
|
Slm Kardesim.
Ben Allah izin verirse 01.08.2010 Ausbildunga baslayacagim. Ama Kaufmann für Kurier-,Express- und Postdienstleistungen olarak. Einstellungstest kolaydi ya. Deutsch,Mathe ve Allgemeinwissen geldi bende. Ve Vorstellungsgesprächde bunlar geldi: Über Unternehmen erzählen Über mich erzählen Wieso ich diesen Beruf gewählt habe Was meine Stärken sind Was Kurier Express und Post heißt Wo ich in meiner Freizeit hingehe und mache Und noch selber Fragen stellen Ben bunlari sordum mesela : Wurde das Unternehmen von der Wirtschaftskrise getroffen? Umsatzstärkste Dienstleistung? Bekommt man gelegenheit bei anderen Packetdienstleistern oder Postzentren zu besichtigen? Iste bunlardi Dostlarim Bol Sanslar Hepinize.Allah yardimciniz olsun!! Konu cihat66 tarafından (31.03.2010 Saat 23:39 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yeni Üye
|
Selamun Aleyküm,
Benide zu einem Interwiew einladen ediyorlar 17.05.2010 da, ne yapcan ne dicem keine Ahnung :-(( |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|