Board kurallarini okuyalim !
Satellitenwelt

Geri git   BeCeRiKsIzLeR BoArD > Internet > Internet

Seçenekler
Alt 17.08.2010, 17:26   #181
porto76
Üye

Tesekkür: 300
Tesekkür almis: 5 -> 5 konu
selam arkadaslar numaraya ulasan varsa acik yassinlar oyle yada boyle zaten kapatiyolar tesekkurler

porto76 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2010, 19:02   #182
Hope41
Tecrübeli Üye

Tesekkür: 2.301
Tesekkür almis: 213 -> 152 konu
Alıntı:
decart´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

ben yanlis anlatmis olabilirim,

vodafone budget numarasini kitlemiyor, bütün budget numaralari eski ve yeni numaralar vodafonede sorunsuz sekilde calisiyor.

Tamam arkadasim sagol, tahmin ettigim gibi Vodafone da böyle birsey yok. T-Mobile de ayni sekildedir diye tahmin ediyorum. Onlarda söyle base gibi ucuz flat cikarsalar da oralara gecsek ya en ideal cözüm o olacak sanirim

Hope41 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bu yararli mesaj icin Hope41 üyemize tesekkür eden üye:

-=[ Bir beceriksiz centilmendir. Tesekkür buttonunu kullanir, spam yapmaz! ]=-
Alt 17.08.2010, 22:12   #183
ernesto1965
Tecrübeli Üye

ernesto1965 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2.041
Tesekkür almis: 306 -> 98 konu
birde bu alternatif var
bir deneyin isterseniz
selamlar
ttp://woopline.com/de/funktionsweise/

ernesto1965 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.08.2010, 03:50   #184
Hope41
Tecrübeli Üye

Alıntı:
ernesto1965´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

birde bu alternatif var
bir deneyin isterseniz
selamlar
ttp://woopline.com/de/funktionsweise/
Bakalim bi ;-)

Cep üzerinden ama degil mi yani netten zaten alternatif cok

Alt 18.08.2010, 10:11   #185
msu2090
Yeni Üye

msu2090 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 225
Tesekkür almis: 7 -> 5 konu
arkadaslar yeni nr olan varmi
saygilar

msu2090 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.08.2010, 12:45   #186
Hope41
Tecrübeli Üye

http://woopline.com/de/funktionsweise/

Ben aksam online 10 EUR luk bir kart aldim denemek icin. Tabi vergi ile 11 EUR ödedim. Online olarak hemen size mail ile bir PIN numarasi yolluyorlar, bir numarayi arayip TR deki numarayi cevirip sonra bu PIN i ekrarna giriyorsunuz sonra bagliyor sizi istediginiz numaraya.

Adamlarin sayfasinda Türkiye icin dakikasi "von € 0,026 bis € 0,163" diye yaziyor. (tam acilimi nedir bilemiyorum)
Birde sunu yazmislar tarife altinda: "Alle Tarife sind Minutentarife und werden für jede angefangene Minute berechnet (Takt 60/60)."

Az önce Izmiti aradim annem ile konustum, toplam 370 dakikan var dedi konusmaya baslamadan. Bu da 6 saatten fazla yapar. En azindan acil durumlar icin alternatif isteyenler kullanabilir. Bilgiler Almanca olarak verdigim linkde var.

Bu yararli mesaj icin Hope41 üyemize tesekkür eden üye:

-=[ Bir beceriksiz centilmendir. Tesekkür buttonunu kullanir, spam yapmaz! ]=-
Alt 18.08.2010, 15:12   #187
Abay
Yeni Üye

Abay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 33
1 konuda 1 kere tsk almis
arkadaşlar selam,

öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum.

vodafone ve t-mobile de şöyle bir tarife var. aynı hattı araması ve sabit telefonlar 29cent ve 60 dakika konuşabiliyorsun. anlayacağınız 29 cente aynı hatta ve sabit telefonlara 59 dakika konuşabiliyorsun. böylece budgetmobili arıyorsun. önce budgeti arıyorsun 29 cent sonra türkiye sabitle ne kadar konusuyorsan o kadar dakika/cent

ben böyle konusuyorum. 40 dakika konuştugumda 29 artı 40 cent = 59 cent tutuyor

hayırlı ramazanlar

Abay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.08.2010, 15:24   #188
decart
Yeni Üye

Tesekkür: 236
Tesekkür almis: 5 -> 5 konu
Alıntı:
Hope41´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

http://woopline.com/de/funktionsweise/

Ben aksam online 10 EUR luk bir kart aldim denemek icin. Tabi vergi ile 11 EUR ödedim. Online olarak hemen size mail ile bir PIN numarasi yolluyorlar, bir numarayi arayip TR deki numarayi cevirip sonra bu PIN i ekrarna giriyorsunuz sonra bagliyor sizi istediginiz numaraya.

Adamlarin sayfasinda Türkiye icin dakikasi "von € 0,026 bis € 0,163" diye yaziyor. (tam acilimi nedir bilemiyorum)
Birde sunu yazmislar tarife altinda: "Alle Tarife sind Minutentarife und werden für jede angefangene Minute berechnet (Takt 60/60)."

Az önce Izmiti aradim annem ile konustum, toplam 370 dakikan var dedi konusmaya baslamadan. Bu da 6 saatten fazla yapar. En azindan acil durumlar icin alternatif isteyenler kullanabilir. Bilgiler Almanca olarak verdigim linkde var.
biraz önce site verilen numarayi cevirdim, aramak istedigim numarayi verdim, paysafe kart olmadan denedim, türkiyedeki turkcell kullanicisini aramak dakikasi 6.1 cent diyor, sonra paysafe istedi , budgetden bile ucuz, eger konusma süreleri dedikleri gibiyse denenebilir.

peki her aramada paysafecard numarasi veriyormusun, yoksa bir kere vermen yeterli mi.

decart isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.08.2010, 22:25   #189
Hope41
Tecrübeli Üye

Bende bir kez aradim ama sanirim her seferinde vermen gerekiyor. Internet sayfalarinda birseyler yaziyordu gerci bu islemi kisa yoldan halletmek icin ama cok uzundu bakamadim.

Alt 19.08.2010, 16:51   #190
bilvanis
Yeni Üye

bilvanis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 60
Tesekkür almis: 3 -> 3 konu
vodafon yaptirmayi düsünüyorum.ögrenci üzerine actirisam 19,95 vodafonlara bedava e pluslara bedava sabit hatlara bedava birde türkiyedeki vodafon hatlarina 500 dakika bedava ben bunu actiacagim... siz ne dersiniz.......

bilvanis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2010, 11:37   #191
Hope41
Tecrübeli Üye

Alıntı:
bilvanis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

vodafon yaptirmayi düsünüyorum.ögrenci üzerine actirisam 19,95 vodafonlara bedava e pluslara bedava sabit hatlara bedava birde türkiyedeki vodafon hatlarina 500 dakika bedava ben bunu actiacagim... siz ne dersiniz.......
Nerde var bu Angebot? Iyiymis yani... Link var mi?

Alt 20.08.2010, 16:43   #192
bilvanis
Yeni Üye

bilvanis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 60
Tesekkür almis: 3 -> 3 konu
link yokta offenbach da bir arkadas yapiyor.sizde nerde kaliyorsaniz ordakilere sorunuz.

bilvanis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2010, 19:10   #193
Hope41
Tecrübeli Üye

Alıntı:

link yokta offenbach da bir arkadas yapiyor.sizde nerde kaliyorsaniz ordakilere sorunuz.
Vodafone mi sor diyorsun? Base a yani E-Plus a nasil oluyor flat Vodafone dan o nu anlamadim, yanlis yazmadin degil mi? Yani her sebekenin kendi icine arti festnetz flati var da, digerine ancak üstüne biraz para verip dakika aliyorsun, mesela Base de 10 EUR ya flat var kendi icine ve sabit numaralara, arti 5 ya da 10 EUR daha verip 50 dakika mi ne ekletiyorsun aylik icine, o sekilde var ama flat ilk kez duydum baska sebekeye.

Ya da full flatt ler var her yöne ama onlarda pahali yani 50 60 mi ne.

Alt 24.08.2010, 10:01   #194
Hope41
Tecrübeli Üye

Base´in müsteri hizmetlerine neden numaralari kitlediklerini sormustum. Cevap atmislar. Aynen buraya ekliyorum.

vielen Dank für Ihr Schreiben.

Drt von Ihnen genannte Anbieter ist für Gespräche aus dem E-Plus Netz nicht mehr erreichbar. Die Sperre haben wir zu Ihrer Sicherheit eingeführt, denn in der Vergangenheit wurde das E-Plus Netz durch ungewöhnlich viele Verbindungen zu dieser Rufnummer übermäßig belastet. Mit der Maßnahme schützen wir Sie und alle Kunden, die im E-Plus Netz telefonieren, vor unerwarteten Beeinträchtigungen.

Grundlage unseres Vorgehens ist das Telekommunikationsgesetz (TKG) § 109 Abs. 2. Danach sind Netzbetreiber verpflichtet, Schutzmaßnahmen gegen Störungen zu ergreifen, die die Funktionsfähigkeit der Telekommunikationsnetze beeinträchtigen. Bitte berücksichtigen Sie auch, dass es keine gesetzliche Verpflichtung gibt, wonach alle Rufnummern von allen Anbietern aus erreichbar sein müssen.

Wenn Sie noch Fragen oder Wünsche haben, melden Sie sich einfach bei uns. Wir sind immer gern für Sie da!

Viele Grüße

Ihr BASE Team

Alt 24.08.2010, 10:25   #195
Hope41
Tecrübeli Üye

Bende kisa bir cevap atip, ayni olay T-Mobile ve Vodafone de olmuyor, siz Ayyildiz karti satmak icin kesin bunu yapiyorsunuz, yoksa güvenlik icin olsa onlarinda bu numaralari kitlemesi gerekirdi dedim

Sonuna da belki artik baska sebekeye gecmeyi düsünmek lazim diye ekledim.

Kale almazlar ama olsun (:

Alt 24.08.2010, 18:05   #196
ernesto1965
Tecrübeli Üye

ernesto1965 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2.041
Tesekkür almis: 306 -> 98 konu
Sehr geehrter Herr CA

vielen Dank für Ihre Mail.

Die von Ihnen genannte Rufnummer ist für Gespräche aus dem E-Plus Netz nicht mehr erreichbar. Die Sperre haben wir zu Ihrer Sicherheit eingeführt, denn in der Vergangenheit wurde das E-Plus Netz durch ungewöhnlich viele Verbindungen zu dieser Rufnummer übermäßig belastet. Mit der Maßnahme schützen wir Sie und alle Kunden, die im E-Plus Netz telefonieren, vor unerwarteten Beeinträchtigungen.

Grundlage unseres Vorgehens ist das Telekommunikationsgesetz (TKG) § 109 Abs. 2. Danach sind Netzbetreiber verpflichtet, Schutzmaßnahmen gegen Störungen zu ergreifen, die die Funktionsfähigkeit der Telekommunikationsnetze beeinträchtigen. Bitte berücksichtigen Sie auch, dass es keine gesetzliche Verpflichtung gibt, wonach alle Rufnummern von allen Anbietern aus erreichbar sein müssen.

Gemäß §§ 3.5 ff unserer AGB's ist eine gewerbsmäßige Nutzung Ihres Mobilfunkvertrages nicht gestattet. Sie haben hier vertragswidrig gehandelt, da von Ihrer SIM Karte Verbindungen mit einer Vorvorwahl oder einer Festnetznummer getätigt wurden und Sie somit als Drittanbieter aufgetreten sind. Damit entspricht Ihre Art der Mobilfunknutzung nicht der mit uns vertraglich vereinbarten Grundlage und verstößt somit gegen unsere AGB's.

Wir bitten um Verständnis.

Viele Grüße

Ihr BASE Team

BANA E PLUS TAN GELEN CEVAP BU ARKADASLAR

ernesto1965 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2010, 22:14   #197
experte1
Yeni Üye

Tesekkür: 2
Tesekkür almis: 6 -> 4 konu
Arkadaşlar, E-plus'a mesaj yazmaktan başka çaremiz yok.
Herkes yazarsa iyi olur. Biraz önce bende yazdım. Cevap bekliyorum.

"Da Sie die Budgetnummern ständig sperren, mit der Begründung das E-Plus Netz belastet wird, werde ich den Vertag zum nächstmöglichen Termin kündigen. Über Ihr Argument kann ich nur lachen. Das ist kein Argument sondern Kundenverarsche."

experte1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2010, 22:20   #198
V_E_D_A_T
Üye

Tesekkür: 84
Tesekkür almis: 33 -> 10 konu
Alıntı:

Arkadasim dikkatli olun Vodafone 500 dakika bedava sadece 054....... la baslayan numaralar icin gecerlidir.

V_E_D_A_T isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler