|
|
|
|
||||||||||
|
|
![]() |
![]() |
||||||||
![]() |
|
|||||||||
|
|
|
|||||||||
![]() |
|
|||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
||||
|
|
||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Tecrübeli Üye
Tesekkür: 144
Tesekkür almis: 442 -> 287 konu
|
Laptop un parasini geri vermiyorlar
Arkadaslar 1 sene evvel ASUS marka 17 ekran Laptop aldim 7 veya 8 ay laptop u kullandim sirf internet icin icine ne program yükledim nede oyun aynadim nede bir sey brennen yaptim daha sonra laptop karardi garantisi vardi geri verdim o sirada aldigim medimax geschäft i kapandi bir sonraki stelleden 8 hafta sonra alabildim 2 hafta kullandim yine ayni hata 6 hafta gecti iki gün evvel firca cektim laptop tamir olmuyor gelin hangi marka isterseniz ondan alin diyorlar ama ben parami geri almak istiyorum cünki kaldigim yere gidis gelis 90 km yenisini alsam yine bir problem olsa 90 km gidip gelmem lazim yetkililere avukata gidecem dememe ragmen parami geri ödemek istemiyorlar ne dersiniz avukata gideyimmi yoksa yeni bir tane laptop ayni yerden alayimmi.
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
Kicked
Tesekkür: 94
Tesekkür almis: 221 -> 135 konu
|
parani geriye alman icin laptopun 3-4 kere bozulmasi lazim
Medimax hep öyle yapiyor parani geriye istedinmi vermiyor baska parca yada Gutschein veriyor |
|
|
|
|
Bu yararli mesaj icin ridi üyemize tesekkür eden üye:
|
|
|
#3 |
|
Tecrübeli Üye
Tesekkür: 35
Tesekkür almis: 25 -> 14 konu
|
yok 3 yada 4
2 defa Garantie zamaninda Reparatur yapmalilar. Ama halen daha bozuk cikarsa (yani 3 kere bozuldiysa) parayai geri alabiliyorsun. almanyada öyle Quelle: http://www.talkteria.de/forum/topic-11657.html |
|
|
|
|
Bu yararli mesaj icin eRs!N üyemize tesekkür eden üye:
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|